COM

TREBALLEM

PEDRES
DE PONENT

PRESENTACIONS

Sempre ha estat costum muntar les pedres tallades d’un conjunt abans de lliurar-lo perquè el picapedrer pugui assegurar-se que encaixen i que el client no tindrà problemes quan les instal·li en la construcció a la qual van destinades.

A PEDRES DE PONENT hem convertit aquest costum en un pas indispensable. Considerem que una feina ha estat executada correctament quan, en “presentar” les pedres al taller, observem que encaixen entre si perfectament, sense cap mena de desviació.

Un cop practicats —en cas que calgui— els retocs pertinents, procedim a la càrrega i l’enviament de la comanda.

 

ASSESSORAMENT

EL MATERIAL


És fonamental saber trobar el tipus de pedra ideal per a cada obra. Disposem d’un ampli mostrari amb les millors pedres arenoses d’Europa i les seves característiques tècniques. Algunes d’aquestes pedres són d’un gran valor per a la restauració del patrimoni de tota la nostra geografia. En l’àmbit dels granits, tenim el privilegi de poder oferir un gran nombre de varietats amb una qualitat exclusiva, ja siguin nacionals o d’importació, gràcies a la nostra estreta collaboració amb el Grupo Ingemar, sens dubte, una de les empreses líders a tot el món en la producció d’aquest noble material.

 

NOSALTRES